Facebook Messenger Toplu Mesaj Silme | 2022 Güncel Rehber

 

Facebook Messenger Toplu Mesaj Silme | 2022 Güncel Rehber

 

Facebook uygulaması, 2004 yılından beri kullanılmasıyla birlikte kullanıcılar Facebook Messenger Toplu Mesaj Silme yöntemini araştırıyor. Çünkü neredeyse her telefon tarafından desteklenen bu uygulama, yıllardan beri sohbet için kullanılıyor.

Facebook Messenger Toplu Mesaj Silme | 2022 Güncel Rehber
Facebook Messenger Toplu Mesaj Silme | 2022 Güncel Rehber

Kullanıcılar, katıldıkları gruplar ile veya bireysel olarak video, fotoğraf ve hatta özel anlarını paylaşabiliyor. İlk ortaya çıktığı zamanlarda Facebook’un konuşmalar için ayırdığı bölüm site içerisinde yer alıyordu ancak güncellemeler ile Messenger olarak yeni bir platform yaratıldı.

Bu platformda ise yıllardan beri; spam, mesaj istekleri veya direkt mesaj kutusunda biriken sohbetler bulunuyor. Kullanıcılar hem gereksiz mesajlardan kurtulmanın hemde yok etmek istedikleri mesajları hızlıca silmenin yolunu arıyor. Çünkü mesaj kutusu fazla dolu olması ve geçmişte ki özel mesajların durması kullanıcıları rahatsız ediyor. Peki bu mesajların toplu olarak kaldırılabilmesi mümkün mü?

İşte tüm bu soruların cevaplarına geçmeden önce buradan uygulamanızı nasıl güncelleyeceğinizi öğrenmenizi ve içeriğimizi okumaya devam etmenizi öneriyoruz.

Messenger Toplu Mesaj Silme 2022

Facebook uygulaması, dünya üzerinde yaklaşık 3 milyar kullanıcı sayısına sahipken Türkiye’de ise 27 milyon aktif kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Özellikle Türkiye’de insanların hayatına ilk giren sosyal medya uygulamalarından birisi olmasıyla çoğu insanın hayatında özel bir yeri bulunuyor. Bu nedenle uygulama geliştiriciler tarafından sürekli güncelleme alan uygulama eski şöhretini tekrardan kazanmaya çalışıyor. Bu doğrultuda çıkarılan Messenger uygulaması çoğu kişinin bir nevi sır kutusu haline geldi.

Messenger Toplu Mesaj Silme 2022
Messenger Toplu Mesaj Silme 2022

Peki sır kutunuzun bir gün en büyük düşmanınız olma ihtimali varsa siz Messenger Toplu Mesaj Silme 2022 yılı için nasıl yapacaksınız? Ayrıca mesaj kutunuzun dolu olması sizlerin gözlerini de yoracak ve istediğiniz mesajları bulmanızda zorluk yaratacaktır. Hal böyle olunca mesaj silme işlemleri için şu adımları izleyebilirsiniz;

  • Facebook’u uygulama üzerinden veya tarayıcınızdan açarak hesabınıza giriş yapın.
  • Karşınıza gelecek bölümden “Messenger” kısmına girerek alt taraflarda çıkan “Tümünü gör” seçeneğine basın.
  • Daha sonra silmek istediğiniz mesajların üzerinde basılı tutarak sil seçeneğini tercih edin.

Messenger’da Aldınız Mesajları, Videoları veya Fotoğrafları Silme

Uygulama üzerinde mesajlarınızı silebilmek için yukarıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır. Ancak mesajları toplu bir şekilde tek bir işlemde silmeniz mümkün değildir. Bu nedenle silmek istediğiniz mesajların üzerinde işlem gerçekleştirerek mesajlardan kurtulabilirsiniz. Peki Facebookta Gönderilen Mesaj Nasıl Silinir?; bireysel olarak aldığınız videolar veya fotoğraflar nasıl silinir? İşte bu adımları uygulamayabilmek için şu adımları izleyebilirsiniz;

  1. Facebook uygulamasında gönderdiğiniz mesajları silmek için uygulamayı açınız.
  2. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra istediğiniz mesajın üzerine gelerek “Herkesten sil” seçeneğine tıklayarak mesajı karşı taraftan da kaldırabilirsiniz.
  3. Mesajın tamamını değil de sadece bir mesajı silmek istiyorsanız ise mesajın içerisine girerek basılı tutmanız yeterli olacaktır. Karşınıza çıkan seçeneklerde sil seçeneğine basarak mesajları yok edebilirsiniz.

İçeriğimizi başarılı bulduysanız yorumlarda fikirlerinizi belirterek bize katkıda bulunabilirsiniz ve buradan diğer yazılarımızı da okuyabilirsiniz.

 

https://messengerindir.net/facebook-messenger-toplu-mesaj-silme/

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bozita Köpek Maması Fiyatları

YouTube MP3 Dönüştürücü APK